Judo Yamashita Vall del Terri

diumenge, 10 de desembre del 2017

Jornada de Judo en família


Com és tradició per aquestes dates avui diumenge 10 de desembre hem gaudit d'una matinada de Judo en família, els nens els hi han mostrat als pares algunes de les tècniques i fonaments que han après durant aquests mesos.
Us deixem unes quantes fotos i un enllaç on podeu triar algunes més.

Enllaç per descarregar fotos











dimecres, 29 de novembre del 2017

Vila Arbúcies


Com cada any hem assistit a la competició del Vila Arbúcies, aquesta vegada amb un nombre de judokes més reduït, aquí us deixo unes quantes fotos dels resultats dels nostres petits, enhorabona a tots.







dimecres, 1 de novembre del 2017

1a Jornada lliga Intercomarcal a Calonge


El dissabte 26 vam iniciar la temporada de la lliga intercomarcal a Calonge, una vintena de judokes del club de diferents categories van gaudir d'una matinada de competició educativa i d'entrenament pels no competidors.
Felicitats a tots els judokes i agrair als voluntaris i tutors de joc la seva ajuda, us deixem unes quantes fotos i un enllaç on podreu descarregar les que us puguin interessar.

Enllaç per descarregar fotos








Enllaç per descarregar fotos

diumenge, 24 de setembre del 2017

Trobada a 3 bandes a Figueres


Aquest dissabte 23 de setembre hem pogut gaudir al Poliesportiu Municipal de Figueres de la Trobada a 3 Bandes.
Amb la participació de més de 60 judokes representant als clubs d'Ippon Farners (Santa Coloma de Farners), Jita Kyoei (Calonge), Yamashita Vall del Terri (Cornellà de Terri), GEiEG (Girona), Judo Arbúcies, i els amfitrions de l'Associació de Judo de l'Alt Empordà.
, el Grup Cadet / Sènior (dirigit per Xavi Trota) han realitzat un bon escalfament, seguit treball tècnic (Ne-waza i Nage-Waza) acabant amb randori (peu i terra) i estiraments. El Grup Aleví / Infantil (dirigit per Stephane Arnone) amb molts Jocs d'iniciació a la lluita. El Grup de professors (dirigit per Xavi Juanola i Miquel Riera) L'hem dedicat al treball individual dels alumnes, circuits col·lectius i a situacions que ens podem trobar amb les sessions d'entrenament.









diumenge, 27 d’agost del 2017

Entrenament Interclubs vacances 25 d'agost


Aquest divendres 25 hem rebut al nostre dojo la visita de diversos clubs AJAE de l'alt Empordà, Calonge, Sta. Coloma de Farners, arbúcies i també del sempre benvingut Pedro Carpintero del GEIEG.
Hem fet un bon escalfament, uns quants uchikomis i en Pedro ens ha mostrat uns girs en el terra, finalitzant la sessió amb uns randoris a terra i de peus, molta calor però tots hem demostrat que les ganes de fer Judo supera tots els entrebancs.





dimarts, 4 de juliol del 2017

Colònies 2017


Com cada any per aquestes dates acabem el curs amb un cap de setmana de colònies, tot va sortir perfecte i els nens s'ho van passar genial, us deixem unes quantes fotos i un enllaç perquè pugueu descarregar-vos les que us interessin.

Enllaç per descarregar fotos