Print

Stage AGJ

on .

Aquest passat cap de setmana, 9,10 i 11 de setembre hem tingut el plaer de rebre en el nostre dojo un Stage de pretemporada, organitzat per l'Associació Girona Judo.

Aquest stage ha combinat el treball físic a la platja i les sessions de judo al tatami en les seves vessants tècnica i competitiva.

Aquesta activitat ha estat destinada a participants de categories des d' aleví fins a veterà, sumant entre tots uns 45 judoques, i ha estat dirigida per José Luís Salas (6e Dan) i Fàtima Ribot (5 vegades Campiona d'Espanya i representant del nostre país a multitud de competicions internacionals).

Tot i que estem a l'inici de la temporada i que ens trobem encara en període d'inscripcions, alguns dels nostres membres van poder participar i gaudir del bon ambient i millor judo que es respirava al tatami.

Tant de bo puguem seguir gaudint d'activitats com aquesta i en el futur continuar amb l'aprenentatge del judo.

Per una altra banda, recordeu que els dies 30 de setembre, 1 i 2 d'octubre, al pavelló de Palau Sacosta, l'Associació Girona Judo organitza el VIII Congrés Internacional de Judo Ciutat de Girona, enguany sota la direcció de Quino Ruíz i Kenji Uematsu. Una interessant i bona oportunitat de continuar gaudint i aprenent....

Print

Cloenda esportiva 2016

on .

 

Aquest dissabte, dia 18 de juny hem clos l'Escola Esportiva del nostre club. Com cada any hem organitzat una competició social en la que l'objectiu principal ha estat la formació dels nostres judoques. Els randoris educatius han estat a la base d'aquest propòsit, de manera que els alumnes puguin adquirir hàbits i formes tant de la competició com de l'ètica que tant caracteritza el nostre esport, sense oblidar la vessant lúdica que tampoc hem de descuidar quan es tracta de treballar amb nens.

 

També hem aprofitat la diada per lliurar el cinturó a tots aquells alumnes que s'han examinat aquests darrers dies. Per finalitzar, hem acabat la festa amb un dinar d'alumnes, pares i professors. Aquest dinar s'ha portat a terme com cada any al càmping Vall d'Aro, on els més agosarats s'han remullat a la piscina, malgrat les inclemències meteorològiques.

 

Des del club volem donar les gràcies a tots els pares i col·laboradors pel seu suport i per la confiança dipositada en nosaltres aquest curs, i ja només ens resta acomiadar-nos fins la pròxima edició. Moltes gràcies a tots i ens retrobem ben aviat…!

 

Print

Campeonat de Catalunya Aleví - Benjamí 2016

on .

El passat 21 de Maig es va dur a terme el Campeonat de Catalunya Aleví - Benjamí a la localitat de La Llagosta. En aquesta ocasió la nostra participació va ser molt minsa ja que només varen participar dos judoques. La Laura Tauler en la categoria de Aleví i la Martina Boquera com a Benjamí.

Els resultats, en canvi, varen ser molt bons ja que la Laura va quedar primera classificada i la Martina segona.

Enhorabona per les nostres joves judoques !!

 

Print

2a Fase Lliga Territorial de judo.

on .

Aquest passat diumenge 3 d'abril els nostres judoques han participat en la 2a fase de la Lliga Territorial de Judo, que s'ha celebrat a Santa Coloma de Farners. Aquesta activitat està emmarcada dintre del Jocs Esportius Escolars de Catalunya i organitzada pel Consell Esportiu de la Selva.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és combinar una proposta educativa amb una activitat de competició. És per aquesta raó que els més petits varen poder gaudir d'una sessió més aviat lúdica, on també es varen realitzar randoris educatius. Pel que toca als judoques de categoria benjamí, aleví i infantil varen poder participar en la competició, propiament dita, això sí, amb unes normes específiques, les quals tenen l'objectiu de formar i educar en els valors del judo.

El nostre club va participar amb tretze judoques, els quals varen poder gaudir d'aquest matí d'activitat física, camaraderia i bon judo. Enhorabona a tots….!!!!

Print

Cloenda 2n Trimentre 2016

on .

Com acostumem a fer al final de cada trimestre ens hem retrobat alumnes, pares, socis i professors per acomiadar el mateix, fent un acte que permet  acostar-nos a tots plegats. Aquesta cloenda va comptar amb el lliurament de cinturons a tots aquells que es varen examinar i varen superar l'examen. Acte seguit, es va donar pas a la classe conjunta entre nens i adults. 

Cal dir que el que es pretén també amb aquests actes és acostar la comprensió del judo al conjunt de pares i mares i que així puguin entendre i gaudir més de l'activitat que practiquen els seus fills.  

La classe va comptar amb una participació sobre el tatami d'una cinquantena de judoques, entre alumnes i professors, la qual cosa ens produeix una gran satisfacció i ens anima a continuar amb aquesta tasca.