Imprimeix

Cloenda esportiva 2016

el .

 

Aquest dissabte, dia 18 de juny hem clos l'Escola Esportiva del nostre club. Com cada any hem organitzat una competició social en la que l'objectiu principal ha estat la formació dels nostres judoques. Els randoris educatius han estat a la base d'aquest propòsit, de manera que els alumnes puguin adquirir hàbits i formes tant de la competició com de l'ètica que tant caracteritza el nostre esport, sense oblidar la vessant lúdica que tampoc hem de descuidar quan es tracta de treballar amb nens.

 

També hem aprofitat la diada per lliurar el cinturó a tots aquells alumnes que s'han examinat aquests darrers dies. Per finalitzar, hem acabat la festa amb un dinar d'alumnes, pares i professors. Aquest dinar s'ha portat a terme com cada any al càmping Vall d'Aro, on els més agosarats s'han remullat a la piscina, malgrat les inclemències meteorològiques.

 

Des del club volem donar les gràcies a tots els pares i col·laboradors pel seu suport i per la confiança dipositada en nosaltres aquest curs, i ja només ens resta acomiadar-nos fins la pròxima edició. Moltes gràcies a tots i ens retrobem ben aviat…!